Leppiskakku mansikkatäytteellä. Täytettä tulee reilusti ja se on aluksi sen verran löysää, että täyttövaiheessa täytyy olla reunat. Käytin tässä kakussa ensimmäistä kertaa Bonne merkkistä valmista mansikkasosetta, mikä oli tosi hyvää.
Mansikkatäyte
10 liivatetta
4 dl vispikermaa
250 g mascarponea
500 g rahkaa
5 dl mansikkasosetta
3 dl sokeria
4 tl vaniljasokeria
4 rkl sitruunamehua
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa vatkaimen pienimmällä nopeudella mascarpone, rahka, mansikkasose ja sokerit joukkoon. Lämmitä sitruunamehu kiehuvaksi ja sulata liivatteet joukkoon. Kaada liivateseos ohuena nauhana täytteen joukkoon ja vatkaa samalla vatkaimen pienimmällä teholla.
Kommentit