Tässä on taas erittäin helppo ja maistuva ohje. Tätä tulee useasti tehtyä vieraille. Seuraksi sopivat basmatiriisi ja naanleivät.

Ohje:

500g luutonta lampaan paistia  (myös karitsa käy)

1 sipuli

n. 3 valkosipulinkynttä

1 tl currya

1 rkl rypsiöljyä

1 laakerinlehti

3 kokonaista neilikkaa

1 kanelitanko

0,5 tl cayennepippuria

1 tl suolaa

2 dl kookosmaitoa

3 dl kanalientä

1 dl cashewpähkinöitä

 

Paista paloiteltua lampaanlihaa, sipulia ja currya muutama minuutti öljyssä kattilassa.

Lisää mausteet, kookosmaito ja kanaliemi. Sekoita ja laita kansi päälle.

Anna padan kiehua hiljalleen valillä sekoittaen noin 50 minuuttia. Lihasta kuuluu tulla todella pehmeää. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

Lisää cashewpähkinät.

Nauti!