Tämäkin mousse on Jarmo Laitisen käsialaa (katso tarkemmat ohjeet täytteet osiosta Manjari 64 % Mousse).
Aineet:
125 g Maitoa
4 g Liivatetta
200 g Caramelia 34 % suklaata
250 g Kuohukermaa
lauantai, 12. marraskuu 2011
Tämäkin mousse on Jarmo Laitisen käsialaa (katso tarkemmat ohjeet täytteet osiosta Manjari 64 % Mousse).
Aineet:
125 g Maitoa
4 g Liivatetta
200 g Caramelia 34 % suklaata
250 g Kuohukermaa
Tätä lähinnä leivonta- ja kakkublogia ylläpitää kaikesta hyvästä ja kauniista pitävä kolmen lapsen äiti. Tärkeintä leivonnassa ja ruoan laitossa on hyvät raaka-aineet ja rakkaus ruokaan :) Meillä leivotaan ja kokkaillaan paljon! Keräilen tänne hyväksi havaittuja ohjeita itselleni muistiin. Toivottavasti niistä olisi iloa myös Sinulle.
Kommentit