1343414507_img-b2aa21214e13afed2bb848362

Kakun sisällä on sitrusmousse, joka on peitetty suklaamoussella. Kakun päälle on valutettu suklaaganachea sekä reilusti tuoreita mansikoita ja suklaakuvioita. Tässä kakussa pohjana oli ohut 1 munan sokerikakkupohja (voisi tehdä myös 2 munasta), taikinan joukkoon raastoin yhden sitruunan kuoren. Brownies pohja olisi myös hyvä vaihtoehto pohjaksi. Tarkemmat teko-ohjeet löytyvät sitruuna-suklaamousse kakun yhteydestä.

Lime-sitruunamousse
6 liivatelehteä
1 kananmunan valkuainen
4 dl kuohukermaa
200 g Sunnuntai sitruunarahkavalmistetta
250 g Mascarpone juustoa
1 dl sokeria
1 tl sitruunan ja limen kuoriraastetta (1 limestä ja puolikkaasta sitruunasta)
1 dl limen ja sitruunan mehua (purista 1 lime ja 1 sitruuna)

Laita liivatelehdet likoamaan runsaaseen kylmään veteen. Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi. Vatkaa kerma löysähköksi vaahdoksi. Vatkaa kerman joukkoon vatkaimen pienimmällä teholla molemmat juustot, sokeri ja sitruksien kuoriraaste. Kuumenna sitruksien mehu kiehuvaksi. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja liota kuumaan mehuun. Jäähdyttele liivatemehua pieni hetki ja kaada ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan sekoittaen. Lisää täytteeseen viimeiseksi vaahdotettu munanvalkuainen varovasti nostellen.