Nyt tuli tehtyä parhaimpia muffinsseja pitkään aikaan. Muffeista tuli todella meheviä ja kahvi maistuu mielestäni juuri sopivasti. Meidän lapset luulivat kahvihippuja suklaaksi ja pitivät näistä jopa suklaamuffinsseja enemmän :D Reseptin näihin löysin vanhasta Glorian ruoka&viini lehdestä, josta muokkasin oman versioni.

1343414888_img-784ed40401b35a3e3f5b4c638

Aineet:

2 kananmunaa
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
150 g voita sulatettuna
1 dl maitoa
0,5 dl kuohukermaa
1 rkl murukahvia (Nescafe)
2 rkl Baileys
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Vatkaa pienimmällä teholla jäähtynyt voisula, maito, kerma, kahvijauhe ja likööri vaahtoon. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää jauhoseos muutamassa erässä taikinaan (voit edelleen käyttää vatkainta pienimmällä teholla). Sekoita tasaiseksi, älä jää vatkaamaan. Paista muffinssivuoissa 200 asteessa. Minimuffinssien paistoaika on noin 10-12 min ja isojen noin 15-20 min.