1343472623_img-e78517d142b4b26fca540368f

Ohje yhteen kakkuun:

Valmista ensin sacherkakkupohja (katso kakkupohjat, sacherkakkupohja II). Anna pohjan jäähtyä. Leikkaa kakkupohja vaakasuunnassa kolmeen osaan. Vuoraa puhdas kakkuvuoka tuorekelmulla.

Valmista täyte (katso täytteistä suklaatryffelitäyte).

Levitä kolmasosa täytteestä tasaisesti vuorattuun kakkuvuokaan. Laita ensimmäinen kakkupohja täytteen päälle. Paina pohjaa hiukan. Levitä toinen kolmannes täytteestä vuokaan kakkupohjan päälle. Paina toinen kakkupohja päälle samoin kuin edellä. Lisää loput täytteestä ja kolmas kakkupohja. Peitä kakku kelmulla ja laita jääkaappiin vähintään kahdeksaksi tunniksi. Kakun voi tarjota sellaisenaan tai sen voi myös kuorruttaa.

Tein kakulle kuorrutteen Caraibe suklaasta emulsiomenetelmällä (katso kakun kuorrutteista). Kuorrutteen alle laitoin aprikoosihyytelöä. Toiseen kakuista levitin aprrikoosihyytelöä myös pohjien päälle.

Kakku kannattaa valmistaa ainkin 1-2 vrk ennen tarjoilua. Hyviä vinkkejä kallojen ja muidenkin kukkien tekemiseen löytyy Mansikkamäen blogista (ebetys.com).